توسط محققان كشور؛

داروی درمان كننده صرع و تشنج ساخته شد

داروی درمان كننده صرع و تشنج ساخته شد مداربسته: محققان كشور موفق به ساخت داروی درمان كننده قطعی صرع و تشنج شدند كه گیاهی بوده و نیاز به تجویز پزشك دارد.



رضا مظلوم فارسی باف در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد طرح خود با عنوان داروی درمان كننده قطعی صرع و تشنج اظهار داشت: صرع تابحال هیچ گونه درمانی نداشته بر این اساس در صدد برآمدیم كه برای نخستین بار داروی درمانی صرع و تشنج را اختراع نماییم.
وی اضافه كرد: برپایه تحقیقات انجام شده افرادی كه مبتلا به تشنج و صرع هستند داروهایی مصرف می كنند كه بیمار طی آن به این داروها وابسته می گردد و در طول عمر خود با عوارض شدید دارویی اعم از آلودگی شدید، تشنج های دائمی و صدمه های جدی روبرو می گردد.
مظلوم فارسی باف خاطرنشان كرد: داروهای تولید شده در سطح بین الملل تاكنون درمانگر نبوده اند بنابراین توانستیم نخستین داروی قطعی درمان صرع و تشنج را اختراع نماییم.
وی با اشاره به اینكه این دارو دارای گواهینامه ثبت اختراع از قوه قضائیه است، اظهار داشت: تست هایی روی بیماران مختلف مبتلا به صرع و تشنج دائمی و موقت در دانشگاه شهید بهشتی داشتیم كه موفق شدیم این داروی تركیبی و گیاهی را به تولید برسانیم.
این محقق با اشاره به اینكه این دارو می تواند در قالب شربت و قرص به تولید برسد، تصریح كرد: داروی درمان كننده قطعی صرع و تشنج با تجویز پزشك و با نسخه برپایه وزن و میزان بیماری صرع تجویز می گردد.
به گفته وی این دارو عوارض جانبی ندارد و ظرف مدت ۶ تا ۱۲ ماه، فرد مبتلا به صرع و تشنج را درمان می كند.
مظلوم فارسی باف خاطرنشان كرد: برای تولید انبوه این دارو نیاز به سرمایه گذار داریم كه علاوه بر تولید آن در داخل بتوانیم به مرحله صادرات هم برسیم.
وی تاكید كرد: برپایه آمار اعلام شده به صورت مستقیم ۳۴۰ میلیون نفر بیمار نیازمند این دارو هستند و در سطح بین الملل و جامعه پزشكی جهانی فوق العاده مهم و تأثیر گذار است و تولید این دارو جزء تكنولوژی پزشكی برتر به حساب می آید.
به گزارش مداربسته به نقل از مهر این مخترع در نمایشگاه اینوتكس، محصول خویش را ارائه كرد. این محصول دارای تأییدیه از امور پژوهشی علوم پزشكی شهید بهشتی تهران، تأییدیه از پارك فناوری پردیس، تأییدیه از معاونت علمی و فناوری و مصوبه شورای عالی پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی است.

1397/05/13
14:24:35
5.0 / 5
6389
تگهای خبر: تولید , دانشگاه , فناوری , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(3)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته