با یك محصول دانش بنیان ممكن شد؛

افزایش امنیت اطلاعات در مقابل حمله های سایبری کوانتومی

افزایش امنیت اطلاعات در مقابل حمله های سایبری کوانتومی مداربسته: یک شرکت دانش بنیان ایرانی با توسعه پروتکل امن در مقابل حمله کننده کوانتومی در محصولات امن کننده دروازه خروجی (Gateway) شبکه، سطح جدیدی از امنیت ارتباطات در سازمان ها را محقق کرد.



به گزارش مداربسته به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت نوآوران امن اندیش شریف (نآد) توسط دو تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۹۳ با هدف امن سازی زیرساخت های حیاتی کشور تأسیس شد. این شرکت تابحال با امن سازی زیرساخت های ارتباطی سازمان های حساس در کشور موفق به حرکت در جهت مأموریت خود شده و چشم انداز خویش را تقویت امنیت سایبری نقاط حساس در کشور با رویکرد بومی و استفاده از دانش و مهارت داخلی تعریف کرده است. در این راستا، تیم طراحی و پیاده سازی شرکت دانش بنیان نوع اول نآد از جوانان نخبه و متخصص دانشگاه های شریف، تهران و علم و صنعت تشکیل شده که در زمینه امنیت، طراحی سیستمی، سخت افزار و برنامه سازی با FPGA توانمند هستند.
محمود اقوامی پناه، مدیرعامل شرکت دانش بنیان نوآوران امن اندیش شریف (ناد) ضمن اشاره به افزایش روز افزون تهدیدات سایبری اظهار نمود: محصولات دماوند و دنا که با استفاده از آخرین دستاوردهای فناوری دیجیتال ساخته شده اند می توانند نقش مهمی در محافظت از اطلاعات حساس سازمان ها و زیرساخت های حیاتی کشور ایفا کنند. این محصولات با تشکیل یک لایه دفاعی قدرتمند که با استفاده از الگوریتم های پیشرفته پساکوانتومی بوجود آمده است، امنیت شبکه های سازمان ها را در مقابل حملات سایبری که توسط کامپیوتر های کوانتومی اجرا شوند، به صورت قابل ملاحظه ای بالا می برد.

وی درمورد کاربرد این محصولات اظهار داشت: با توسعه پروتکل امن در مقابل حمله کننده کوانتومی برای محصولات دماوند و دنا، سطح جدیدی از امنیت ارتباطات در سازمان ها محقق می شود. این محصولات بطور دقیق تر با هدف اتصال شبکه های حساس در سازمان هایی که از زیرساخت های حیاتی و صنعتی کشور نگهداری می کنند طراحی و ساخته شده است. این محصول در کنار ایجاد امنیت با استفاده از معماری منحصر به فرد خود، می تواند نفوذ به سازمان را تقریبا غیر ممکن کند، دارای رابط کاربری بسیار ساده ای بوده و نصب و بهره برداری از آن در هر شبکه را آسان می کند.
اقوامی پناه، دنا و دماوند را در دسته بندی محصولات امن کننده دروازه خروجی (Gateway) شبکه خواند و اظهار داشت: این محصولات با هدف پیشگیری از نفوذ حمله کننده به سازمان و پیشگیری از نشت اطلاعات حساس سازمان، شبکه های محلی متنوع سازمان را با سطح امنیتی متفاوت به هم متصل می کنند. افزایش سطح امنیت زیرساخت های حیاتی کشور، رابط کاربری آسان، امکان اتصال ایمن شبکه های ایزوله با حساسیت بالا و معماری منحصر به فرد همچون خصوصیت های این محصول است.
وی در رابطه با چالش های پیش روی این پروژه خاطرنشان کرد: یکی از اصلی ترین چالش ها، پیچیدگی بالای پژوهش و توسعه (R&D) برای توسعه پروتکلهای امنیتی پساکوانتومی و پیاده سازی آنها در محصولات سخت افزاری است که نیازمند دانش فنی بسیار بالا و انجام تحقیقات گسترده است. با عنایت به جوان بودن این دانش در دنیا و رقابت شدید در بازار کار، جذب نیروی متخصص در رابطه با این موضوع، از چالش های این حوزه به حساب می آید.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان نوآوران امن اندیش شریف در انتها اظهار داشت: با عنایت به اهمیت روز افزون امنیت سایبری، توسعه دانش امنیت پساکوانتومی در ایران، این محصول می تواند فرصت های بسیار خوبی را برای کشور ایجاد نماید. امیدواریم که این موفقیت بتواند بعنوان الگویی برای سایر شرکتهای دانش بنیان باشد و به توسعه فناوری های بومی در کشور کمک نماید.


منبع:

1403/06/13
10:40:12
5.0 / 5
211
تگهای خبر: الگوریتم , امنیت , دانش بنیان , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته