به گزارش مداربسته به نقل از مهر، بهزاد سلطانی در حاشیه بیست و یكمین جلسه كارگروه صندوق های پژوهش و نوآوری در ساختمان صندوق پژوهش و نوآوری گفت: صندوق نوآوری و شكوفایی از سوی دولت به عنوان یك نهاد غیردولتی معرفی شده است، بنابراین این صندوق می تواند به عنوان نهاد غیردولتی به صندوق های پژوهش و فناوری كمك كند.
وی افزود: آمادگی داریم به صندوق های پژوهش و فناوری در استان ها از جمله استان های محروم كمك كنیم.
رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی تاكید كرد: در جلسه امروز راه اندازی صندوق های پژوهش و فناوری در استان های گیلان و كردستان به تصویب رسید.
سلطانی خاطرنشان كرد: اكنون ۱۶ صندوق پژوهشی و فناوری در استان های كشور فعال هستند كه با اضافه شدن صندوق های پژوهش و فناوری استان های گیلان و كردستان، این آمار به ۱۸ صندوق افزایش می یابد.
وی تاكید كرد: قرار نیست صندوق های پژوهش و فناوری با حمایت های دولتی فعالیت كنند، بلكه ۵۱ درصد هزینه های این صندوق ها باید از سوی بخش خصوصی و ۴۹ درصد از سوی دستگاه های دولتی تامین شود.
سلطانی با بیان اینكه در كشور فرانسه ۱۵۰ صندوق خطرپذیر فعال است، گفت: در ایران نیز باید صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر فعال شوند تا شركت های نوپا و دانش بنیان بتوانند از طریق این صندوق ها سرمایه گذاری كنند، اما هنوز این فرهنگ در كشور ما ایجاد نشده است.