برگزیده جایزه مصطفی (ص):

دستگاه تشخیص نواحی سرطانی حین جراحی از وزارت بهداشت مجوز گرفت

دستگاه تشخیص نواحی سرطانی حین جراحی از وزارت بهداشت مجوز گرفت به گزارش مداربسته برگزیده جایزه مصطفی(ص) اظهار داشت: ما توانستیم دو دستگاه جدید كنترل سرطان را طراحی و تولید نماییم و امیدواریم كه این دستگاهها در دنیا مورد توجه قرار بگیرد.



به گزارش مداربسته به نقل از مهر، دکتر محمد عبدالاحد، برگزیده جایزه مصطفی(ص) امروز در مراسم نصب سردیس برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی (ص) در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس که به صورت آنلاین برگزار شد، اظهار داشت: سیستمی که پارسال به خاطر آن جایزه مصطفی را دریافت کردیم خوشبختانه سال جاری مجوز وزارت بهداشت را دریافت کرده است.
دانشیار دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه دستگاه تشخیص نواحی سرطانی حین جراحی بعنوان نخستین دستگاه کاملا مستقل درمانی در دنیا حالا دارای پروانه بهره برداری است، اظهار داشت: هم اکنون این دستگاه مجوز وزارت بهداشت آی مد (اداره کل تجهیزات پزشکی) را گرفته و از اسفند ماه در کلینیک های دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار می گیرد.
عبدالاحد عنوان کرد: اقدامات برای صادرات این دستگاه شروع شده است.
وی با اشاره به انتشار کرونا در دنیا اظهار داشت: ما امیدوار هستیم که با وجود کرونا به سمت حداقل مداخلات در درمانها حرکت نماییم به طوریکه کارهای جدید تحقیقاتی ما هم بتواند جایگاه خویش را به خوبی پیدا کند.
عبدالاحد با اشاره به دو سیستم جدید طراحی شده اظهار داشت: حالا دو سیستم طراحی نموده ایم که در انتهای مراحل کارآزمایی های بالینی قرار دارند؛ یکی از این محصولات، سیستم استفاده کننده از نیدل الکترونیکی است که بدون احتیاج به نمونه برداری بتواند به رادیولوژیست ها کمک نماید که توده ای که تحت گاید سونوگرافی بررسی می شود، در صورت مشکوک شدن به آن بدون احتیاج به بافت برداری، مبادرت به شناسایی آن کند.
وی با اشاره به سیستم دوم اظهار داشت: سیستم دیگر، دستگاه «Real Time » است که با استفاده از این دستگاه می توان بدون آنکه توده بیمار در اتاق عمل باز شود و پارگی رگ های خونی اتفاق بیافتد عمل جراحی را انجام داد. تابحال از این دستگاه بر روی ۱۹ بیمار مبتلا کارآزمایی های بالینی را آغاز کردیم.
عبدالاحد تصریح کرد: با عنایت به پاندمی کرونا خیلی از جراحی های در ارتباط با سرطان کنسل شده است و متاسفانه افرادی که گرفتار بیماری های مزمن غیر واگیر هستند تحت فشارند ازاین رو استفاده از این روش ها و سیستم ها می تواند کاربرد فراوانی داشته باشد.
برگزیده جایزه مصطفی(ص) با اشاره به اینکه ایران زمینه خوبی برای همکاری میان دانشکده ها و مراکز مهندسی و پزشکی در حوزه عملیاتی و بالینی دارد، اظهار داشت: از آنجایی که تحقیقات پزشکی دارای دو بخش کلینیکی و کارآزمایی بالینی و حوزه مدل سازی حیوانی است احتیاج به این همکاریها وجود دارد. امیدوارم در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ موفق شویم که محصول CDP را به دنیا معرفی نماییم.


منبع:

1399/08/11
23:04:47
5.0 / 5
1465
تگهای خبر: آنلاین , الكترونیك , تولید , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته