رئیس كمیته علمی كرونا خبر داد

موفقیت یك تركیب دارویی برای بهبود سریع بیماران كرونایی

موفقیت یك تركیب دارویی برای بهبود سریع بیماران كرونایی به گزارش مداربسته رئیس كمیته علمی مبارزه با كرونا در استان تهران از موفقیت آمیز بودن سه دارو در بهبودی بیماران كرونایی اطلاع داد.


به گزارش مداربسته به نقل از مهر، دكتر مصطفی قانعی امروز در نشست خبری كه در معاونت علمی و فناوری برگزار گردید از موفقیت یك تركیب درمانی اطلاع داد و اظهار داشت: طی تحقیقاتی كه محققان در دانشگاه علوم پزشكی بقیه الله انجام دادند مشخص شد كه سه داروی درمان ضایعات ریوی در بهبودی بیماران كرونایی تأثیر دارد. وی اظهار داشت: پردنی زولون، اذیترومایسین، ناپروكسن همچون داروهایی هستند كه در درمان ضدالتهابی ریه استفاده می شود. او گفت این داروها را در دو گروه مورد تست قرار دادیم كه نتیجه نشان داد تأثیر زیادی در درمان بیماران مبتلا به كرونا دارد و مدت بستری آنها را می كاهد.
وی اضافه كرد: تحقیقاتی كه از یك ماه گذشته روی تركیب این داروها شروع شده نشان داد كه این تركیب می تواند در بهبودی سریعتر ضایعه ریه در بیماران مبتلا به كرونا تاثیر داشته باشد و همینطور سبب می شود كه مدت زمان كمتری را بستری باشند.
وی با اشاره به اینكه مدت زمان بستری به واسطه استفاده از این داروها به چهار روز كاهش یافت، تصریح كرد: بیماری كرونا تابحال درمانی نداشته و ندارد اما استفاده از این داروها برای ضایعه ریه ای بوده و از آنجایی كه ویروس كرونا ریه را درگیر می كند در صدد برآمدیم كه این سه دارو را برای بهبودی سریع این بیماران استفاده نماییم.
دبیر توسعه زیست فناوری با تاكید بر اینكه این ضایعه به سرعت در كشور شناسایی شده و از داروهای ضدالتهاب برای درمان بهره برده ایم، خاطرنشان كرد: این یك درمان ضد التهابی محسوب می شود؛ در این بیماری سه مسیر ریه ملتهب می شود كه هر یك از این داروها مسیرهای ملتهب شده ریه را بهبود می بخشد.
قانعی با اشاره به گروه های بیماران در این تحقیقات، افزود: بیماران مبتلا به كرونا در دو گروه درمانی قرار گرفتند. یكی از این گروه ها دو دارو را به تجویز پزشك دریافت نمودند و گروه دیگری دریافت نكردند. طی یك الی دو هفته مشخص شد كه بیماران مبتلا به كرونا كه از سه دارو استفاده كردند، مدت زمان كمتری را بستری شدند و سرعت بهبودی آنها بیشتر از بیمارانی بود كه از این داروها استفاده نكردند. در این پروتكل درمانی ۲۸ نفر در گروه درمان قرار داشتند و ۳۱ نفر در گروه كنترل بودند؛ ازاین رو یك جمعیت ۶۰ نفره را تست كردیم و پزشك هم در انتخاب جمعیت هیچ دخالتی نداشت.
به گفته وی این بیماران ممكن بود برخی به بیماری های زمینه ای مانند دیابت و غیره مبتلا بوده باشند و پس از پذیرش در بیمارستان تحت نظر دو پزشك قرار می گرفتند.
قانعی خاطرنشان كرد: علاوه بر اینكه میزان اقامت بیمار در بیمارستان كاهش پیدا كرد، ۴۰ درصد از این بیماران پیش از ۴ روز ترخیص شدند.
وی تاكید كرد: معاون وزیر بهداشت، معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دبیر ستاد كرونا از این تحقیقات هم آگاه هستند و نتیجه آنرا به اطلاع وزیر بهداشت هم رساندند.
قانعی خاطرنشان كرد: در نهایت خوشبختانه این برنامه درمانی شروع شده ولی همچنان تحقیقات ادامه دارد و نتایج بزودی در مقاله ای منسجم منتشر خواهد شد تا مورد استفاده درمانگران و محققان قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینكه در این تحقیقات شاخصهای التهاب در مبتلایان به كرونا را مورد بررسی قرار دادیم، تصریح كرد: خوشبختانه تركیب این سه دارو سبب كاهش التهاب ریه در بیماران شد. ازاین رو مدت اقامت و بستری بیمار به صورت محسوس كاهش پیدا كرد.
رئیس كمیته علمی مبارزه با كرونا با تاكید بر اینكه تازه شروع كار است، اظهار داشت: از الان این داروها را به پزشكان معرفی خواهیم كرد چونكه نتایج تحقیقات ما موفقیت آمیز بوده است اما باید این تحقیقات ادامه داشته باشد تا در نهایت پس از مدت زمانی به یك پروتكل درمانی كشوری تبدیل گردد.
قانعی با اشاره به اینكه این سه دارو در داروخانه ها موجود است، افزود: بنا به تشخیص پزشك، داروها برای بیمار تجویز می شوند.
وی تاكید كرد: این درمان همچنان ادامه پیدا می كند تا شاهد ترخیص سریعتر بیماران مبتلا به كرونا باشیم.
به گفته این مقام مسئول هم اكنون خیلی از شركت ها داروهایی را برای درمان كرونا معرفی می كنند كه ما در حال بررسی آنها هستیم كه آیا در بهبودی بیماران تاثیر گذار است یا خیر؛ ما تنها موفقیت ها را اعلام می نماییم.
عرضه كیت های تشخیص كرونا به بازار تا هفته آینده
قانعی در مورد تولید كیت های تشخیص سریع كرونا هم اظهار داشت: طی فراخوانی كه از آغاز اسفندماه با همكاری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو منتشر كردیم، ۵۰ شركت اعلام نمودند كه می توانند كیت های تشخیص سریع كرونا را تولید كنند.
وی با اشاره به اینكه از این تعداد ۶ شركت پس از ارزیابی مورد تأیید قرار گرفته اند، تصریح كرد: این شركت ها قادر به تولید كیت های تشخیص سریع كرونا در مدت زمان كوتاه و با كیفیت بالا هستند كه قراردادی با آنها منعقد شده است.
قانعی با اشاره به اینكه این دو شركت كیت های خویش را تحویل انستیتو پاستور داده اند، اظهار داشت: خوشبختانه انستیتو پاستور ایران این كیت ها را تأیید كرده و مقرر است سازمان غذا و دارو هم آنها را مورد بررسی قرار دهد.
رئیس كمیته علمی مبارزه با كرونا با اشاره به اینكه پس از تأیید سازمان غذا و دارو تا هفته آینده دو شركت می توانند كیت های تشخیص كرونا را وارد بازار كنند، تصریح كرد: این كیت ها برپایه احتیاج به تولید می رسند، اگر تا آخر فروردین ماه احتیاج به این كیت ها وجود داشته باشد مجدداً شركت ها وارد فرایند تولید خواهند شد.
وی با تاكید بر اینكه نیاز این كیت ها دلیل اصلی تولید خواهد بود، تصریح كرد: بدان معنا كه اگر نیازی برای تشخیص كرونا وجود نداشته باشد این شركت ها تولید نمی كنند و تولید بسته به نیاز است.
رئیس كمیته علمی مبارزه با كرونا با اشاره به اینكه همینطور یك شركت دیگر از یزد، دو شركت از تهران، سه شركت از اصفهان به حوزه تولید كیت های تشخیص كرونا ورود پیدا كردند و مورد تأیید هستند، اظهار داشت: خوشبختانه نگرانی برای تشخیص سریع كرونا با این كیت ها در ماه های آتی نخواهیم داشت و علاوه بر آن دو شركت كه در حال تأیید سازمان غذا و دارو هستند، ۶ شركت دیگر هم ورود پیدا كردند.
ورود شركت های دانش بنیان برای تأمین سایر دستگاه های مورد نیاز
قانعی با اشاره به اینكه خیلی از شركت های دانش بنیان به حوزه تولید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها ورود پیدا كرده اند، افزود: معاونت علمی از شركت های تولید كننده این محصولات حمایت می كند.
رئیس كمیته علمی مبارزه با كرونا با اشاره به اینكه فهرستی از تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها توسط معاونت علمی تهیه شده است، خاطرنشان كرد: تا ۶ ماه آینده بعضی از این نیازها توسط دانش بنیان های داخلی تأمین خواهد شد.


منبع:

1398/12/28
22:50:17
5.0 / 5
3365
تگهای خبر: آموزش , تولید , دانش بنیان , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته