توسط محققان كشور؛

جاروی صنعتی ساخته شد، كاربرد در كارخانه و آب شیرین كن ها

جاروی صنعتی ساخته شد، كاربرد در كارخانه و آب شیرین كن ها به گزارش مداربسته محققان كشور موفق به طراحی و ساخت جاروی صنعتی توربووكیوم شدند كه در خیلی از كارخانه ها، سردخانه ها و آب شیرین كن ها قابل استفاده می باشد.



رضا بیژن زاده مجری طرح و برگزیده سی و دومین جشنواره بین المللی خوارزمی و مجری طرح «جاروری صنعتی توربووكیوم» در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: این طرح یك روش ایجاد فشار منفی را معرفی می كند كه اساس آن ایجاد فشار منفی مشابه عملكرد گردباد است كه توانستیم به واسطه آن دستگاهی با نام تجاری توربووكیوم را بسازیم.
وی در مورد كاركرد این جاروی صنعتی اظهار داشت: این جارو یك موتور است كه خاصیت مكندگی دارد و در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد؛ هم اكنون برای جابجایی مواد و… از این سیستم استفاده می نماییم.
وی اضافه كرد: این دستگاه سیال با سرعت زیاد در یك محفظه چرخانده می شود و نیروی گریز از مركز حاصل از آن هوای درون این محفظه را به جداره آن منتقل كرده و در مركز آن فشار منفی ایجاد می شود. با این روش دستگاه هایی با فشار منفی ۸۰۰ میلی بار و دبی مكش ۶۰۰۰ مترمكعب در ساعت ساخته شده است كه این مقادیر به سادگی قابل افزایش است.
بیژن زاده افزود: افزایش مكش به صورتی كه در هزینه آن تأثیری نداشته باشد با كنار هم قرار دادن چند دستگاه به سادگی امكان پذیر است.
این محقق با اشاره به اینكه فناوری ساخت و مواد مورد نیاز این دستگاه به راحتی در دسترس می باشد و می توان آنرا در كشور تولید كرد، تصریح كرد: از نظر هزینه های ساخت بسیار مقرون به صرفه بوده و به علت تجهیزات گران رقبا، مزیت رقابتی بالایی دارد.
وی با تاكید بر اینكه از آنجائیكه در این دستگاه هیچ گونه تجهیزات دوار استفاده نشده طول عمر بالایی دارد، بیان كرد: این دستگاه می تواند همزمان هم مواد را جمع آوری كند و هم با همان فشار سیال تزریقی فشار منفی تولید نماید.
بیژن زاده اضافه كرد: عدم استفاده از نیروی الكتریسیته سبب تبدیل این دستگاه به یك دستگاه ضد انفجار برای كارخانجات نفتی و پتروشیمی و نظایر آن می شود.
وی اظهار داشت: جاروی توربووكیوم در سردخانه، آب شیرین كن ها، لای روبی مخازن و… مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش مداربسته به نقل از مهر، این دستگاه در سال ۱۳۸۹ با عنوان «سامانه جمع آوری و انتقال مواد بر پایه انتقال هوای فشرده به جای مكش» در سازمان مالكیت معنوی ایران به ثبت رسید. همینطور این دستگاه در اوایل سال ۲۰۱۶ میلادی در سازمان ثبت اختراعات امریكا هم به ثبت رسید. این طرح رتبه سوم پژوهش های كاربردی در گروه تخصصی مكانیك سی و دومین جشنواره خوارزمی را كسب كرده است.
همچنین این طرح با همكاری سعید بیژن زاده به نتیجه رسیده است.

1397/12/18
15:23:05
5.0 / 5
5752
تگهای خبر: تولید , دستگاه , سیستم , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته