ستاری:

تولید زیست بوم نوآوری در حوزه آب و انرژی ضروری می باشد

تولید زیست بوم نوآوری در حوزه آب و انرژی ضروری می باشد به گزارش مداربسته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاكید بر تولید اكوسیستم نوآوری در تمامی حوزه های علمی اظهار داشت: حوزه آب و انرژی نیازمند توجه بخش خصوصی و مردم است.



به گزارش مداربسته به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری در جلسه شورای ستاد توسعه فناوری آب و خشكسالی معاونت علمی، اظهار نمود: پروژه هایی كه بدون دخالت مردم و اكوسیستم نوآوری به فعالیت بپردازد و تنها از ماهیت پول دولتی بهره مند شود، به صورت حتم سرانجام نخواهد داشت.
ستاری با تاكید بر اهمیت تولید اكوسیستم و زیست بوم نوآوری در تمامی حوزه ها بیان كرد: تجریه نشان داده است كه تمامی حوزه های علمی موفق همچون بیمه، بانك و فین تك، با عنایت به این كه در بحث اكوسیستم توانسته اند بسیار قوی عمل كنند، خروجی آنها هم موفقیت آمیز بوده است.
رئیس ستاد توسعه فناوری آب و خشكسالی معاونت علمی با اشاره به اینكه در حوزه هایی همچون انرژی و آب هم به شدت نیازمند راه اندازی اكوسیستم نوآوری هستیم اظهار داشت: در حوزه هایی همچون انرژی و آب شاهد آن هستیم كه یارانه دولت در این حوزه ها به شدت مصرف می شود، بنابراین در این حوزه ها نیازمند ساخت اكوسیستمی متكی بر بخش خصوصی هستیم.

ستاری با اشاره به وضعیت كشورهای پیشرفته در استفاده از بودجه دولتی در حوزه های علمی بیان كرد: بطور قطع پژوهش دولتی متكی بر پول دولت به جایی نمی رسد و این مسئله در كشورهای پیشرفته هم بارز است؛ چون كه آنها هم تنها یك تا دو دهم درصد بودجه پژوهشی را از بخش دولتی تامین می كنند و بخش عمده هزینه پروژه ها با استفاده از بخش خصوصی تامین می گردد.

وی با تاكید بر ماهیت فعالیت استارت آپ های در كشور بیان كرد: استارت آپها می توانند با عرضه مدلهای فناورانه و نوین و با حمایت بخش خصوصی، صنعت كشور را در حوزه های مختلف نجات دهند، به صورت مثال در پژوهشگاه های نفتی استارتاپها توانسته اند مدلهای مختلف و فناورانه ایی را در زمینه ساخت كاتالیست های داخلی معرفی كنند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: بازار سازی در حوزه آب لزوما كاهش مصرف آب نیست، ولی بطور قطع می تواند یكی از تاثیر گذارترین اهرم های این مورد به شمار رود.
وی با اشاره به اهمیت مبحث وظیفه ای ستاد با همكای و هماهنگی برای سازمانها و وزارت خانه های مربوطه برای توسعه و رسوخ فناوریهای با اولویت تاكید نمود.
در ادامه دكتر نادر قلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب، خشكسالی و فرسایش محیط زیست معاونت علمی اظهار داشت: با عنایت به رویكرد اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری كه معطوف به حل مسئله و بررسی مباحث توسعه فناوری در كشور است، ستاد توسعه فناوری های آب، خشكسالی فرسایش و محیط زیست معاونت علمی با برگزاری این جلسه و انتصاب اعضای جدید شورای ستاد، سیاست گذاری راهبری و برنامه ریزیهای حوزه توسعه فناوریهای آب را دنبال میكند.
ابراهیمی اظهار داشت: این جلسه شورا ستاد متشكل از افراد حقوقی و حقیقی است، كه افراد حقوقی از 8 وزارت خانه و همینطور هشت نفر افراد حقیقی است، كه برنامه های راهبردی توسعه فناوریهای راهبردی را دنبال می كنند.
وی با اشاره به پیگیری ستاد توسعه فناوریهای آب، خشكسالی و محیط زیست اظهار داشت: با عنایت به این كه یكی از اركان كلیدی در ستادها اعضای تشكیل دهنده شورای ستاد در معاونت است، ستاد توسعه فناوریهای آب، خشكسالی فرسایش و محیط زیست معاونت علمی؛ با هدف پیشتیبانی از مباحث حاكمیتی و حركت در مرزهای دانش و پشتیبانی از تحقیقات كاربردی، سلسله جلساتی را به منظور وصل جریان های علمی به مبحث عرضه و تقاضا با حضور اعضای تعیین شده در شورای ستاد توسعه فناوری آب و خشكسالی معاونت علمی دنبال میكند.

دبیر ستاد توسعه فناوری آب خشكسالی و محیط زیست معاونت علمی با اشاره به اینكه شورای ستاد آب در قالب ماموریت ها و برنامه های متوازن ستادها شش محور اصلی را به صورت همزمان دنبال میكند اظهار داشت: یكی از مهمترین محورهای مد نظر در این شورا مرجعیت علمی در حوزه های بخشی است كه معطوف به توسعه فناوری است، به این معنا كه صرف گذشت از عرضه مقالات پژوهشی نگاه بازار محور و پشتیبانی از طرح های فناورانه مسئله ایی است كه دنبال می نماییم.

1397/09/15
14:59:07
5.0 / 5
5277
تگهای خبر: استارت آپ , استارتاپ , تولید , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته