ورود سکوهای بومی به عرصه بین الملل در دولت چهاردهم

ورود سکوهای بومی به عرصه بین الملل در دولت چهاردهم مداربسته: طبق آخرین گفته مسئولان، وزارت ارتباطات حمایت های خودرا از سکوها و پیامرسان های بومی متناسب با اقتضائات و شرایط روز دنبال می کند و  زمان ورود این سکوها به عرصه بین الملل فرا رسیده و در دولت چهاردهم این رویکرد را با جدیت پیگیری می شود.



به گزارش مداربسته به نقل از ایسنا، ارز دیجیتال یا رمزارز، پولی است که با کمک الگوریتم های رمزنگاری شده بین کاربران مبادله می شود. خیلی از ارزهای دیجیتال بر پایه شبکه های غیرمتمرکز مبتنی بر تکنولوژی بلاک چین هستند. بدین سبب حتما یکی از حوزه هایی که باید در آن حکمرانی قانونمند کشورمان تحقق پیدا کند، همین حوزه بلاکچین است و قاعدتا برای تحقق این حکمرانی باید الزامات آن به درستی تعیین و مصوب شود و مرکز ملی فضای مجازی دراین زمینه مصمم است.

حسین دلیریان- سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی- با اشاره به اقدامات مرکز ملی در عرصه تنظیم گری و کمک به حل مشکلات کسب وکارها، اظهار داشت: مرکز ملی فضای مجازی تلاش نموده که به عنوان تنظیم گر تنظیم گران، تسهیل کننده و سیاست گذار امور در رابطه با حوزه فضای مجازی باشد و دراین زمینه در خیلی از حوزه ها دستورالعمل ها، مصوبات و اسنادی را با همکاری تنظیم گران بخشی تهیه، مصوب و ابلاغ کرده است.

به گفته وی یکی از اقدامات مرکز ملی فضای مجازی، ریشه یابی و بررسی مشکلات مردم و شرکت های ارائه کننده خدمات در این زمینه بوده تا بتوان با دید وسیعی، مسائل و مشکلات حوزه بلاکچین را مرتفع کرد.

البته به سبب اهمیت آن حوزه نشستی هم تحت عنوان هم اندیشی قانون گذاری حوزه رمزدارایی ها و بلاکچین با حضور دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی کشور و معاون علمی و فناوری رییس جمهور و تعدادی از فعالان و متخصصان این حوزه در مرکز ملی فضای مجازی اجرا شد.

سید محمدامین آقامیری- رییس مرکز ملی فضای مجازی- بامداد امروز در این جلسه تاکید کرد: پیش نویس سند نظامات ساماندهی حوزه رمزارزها که وزارت اقتصاد متولی تنظیم آن بود، تحویل مرکز ملی فضای مجازی شده است، اگر این سند بعد از طی مراحل قانونی و اعمال اصلاحات لازم، تصویب شود، مجلس هم برای قانون گذاری باید در قالب این سیاست ها قانون گذاری کند به همین دلیل با بوجودآوردن چارچوب کلان و معماری حوزه رمزارز بر طبق این سند، زیرساخت محکمی خواهیم داشت که می توانیم کارها را بر طبق آن پیش ببریم.

دولت با اولویت بالا مشغول برنامه ریزی اصلاح شیوه فعلی مدیریت فضای مجازی است از دیگر خبرهای مهمی بود که در این هفته منتشر. نخستین نشست خبری مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران، امروز در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی انجام شد و پیرامون مباحث مختلفی صحبت کرد و درباره ی رفع فیلترینگ توضیحاتی ارائه نمود. بعد از این جلسه خبری سید ستار هاشمی_ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که در این جلسه خبری حضور داشت با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی اظهار داشت: همانطور که رئیس جمهور محترم در نخستین کنفرانس مطبوعاتی تاکید نمودند، دولت با اولویت بالا مشغول برنامه ریزی برای اصلاح شیوه فعلی مدیریت فضای مجازی و تعامل با همه نهادهای مرتبط هست.

وی اشاره کرد: میثاق دولت وفاق ملی با مردم بر زمین نمانده و پیگیری مجدانه آن در حال انجام می باشد. همین طور وی توضیح داد که تیم ویژه ای در عرصه لطمه شناسی چالش های شبکه و کیفیت ارتباطات در وزارت ارتباطات مشغول بکار است و در عرصه سیاستگذاری همانگونه که می دانیم سیاستگذاری در وزارت ارتباطات صورت نمی گیرد اما سازوکارهایی را در نظر گرفته ایم که کنش گری های فعال داشته باشیم و در مقابل سیاست های کلی، مدلها و شیوه های جدیدی را به لایه سیاستگذاری ارائه دهیم.

پیگیری قانون دوام برای توسعه خدمات بر بستر سکوهای بومی


علاوه بر موارد گفته شده در این هفته نیز سیدستار هاشمی در نشستِ خدمات پایه شبکه ملی اطلاعات که با حضور تعدادی از معاونان وزارتخانه و مدیران سکوها و پیامرسان های بومی برگزار گردید، اظهار داشت: پلت فرم ها (سکوهای) بومی به مرحله ای از بلوغ رسیده اند که توان حضور در حوزه بین المللی را دارند.

وی اشاره کرد: وزارت ارتباطات حمایت های خودرا از سکوها و پیامرسان های بومی متناسب با اقتضائات و شرایط روز دنبال می کند.

وزیر ارتباطات با اشاره به ظرفیت موجود در توسعه کارهای سکوهای بومی در حوزه بین المللی و منطقه ای اصرار کرد که زمان ورود این سکوها به عرصه بین الملل فرا رسیده است و ما در دولت چهاردهم این رویکرد را با جدیت می نماییم.

جزئیاتی از یک اختلال و چرایی آن


با نزدیک شدن به انتها هفته خبرهایی مبنی اختلال در اینترنت از طرف تعدادی کاربران در فضای مجازی منتشر و گفته شد که خیلی از وب سایت ها از دسترس خارج شده اند. بررسی ها حاکی از آن بود که سامانه «رادار» آروان کلاد هم جهت بررسی وضعیت دیتاسنترها در دسترس نبود و پیگیری ها برای مشخص شدن دلیل این اتفاق در ساعات اولیه به نتیجه نرسید.

با گذشت چند ساعت و عادی شدن شبکه گفته شد که این اختلال به یکی از مراکز داده اصلی ایران مربوط بوده که گرفتار مشکل قطعی ارتباطات فیزیکی شده است.

در همین رابطه مرکز داده ایرانیان در اطلاعیه ای به اعلام دلیل این مساله پرداخته و اعلام نمود قطع ارتباطات به مدت تقریبی ۵۵ دقیقه ای مرکز داده ایرانیان، ناشی از خطای انسانی پرسنل نگهداری این شرکت بوده است.





منبع:

1403/07/01
08:51:39
5.0 / 5
221
تگهای خبر: الگوریتم , اینترنت , تكنولوژی , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
دوربین مداربسته

newcctv.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مداربسته محفوظ است

دوربین مداربسته مداربسته

انواع دوربین مداربسته