به گزارش مداربسته به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، آنتی بیوتیك ها از توانایی زیادی برای مقابله با باكتری های مضر برخوردار می باشند. اما با افزایش مقاومت باكتری ها در مقابل آنها یافتن آنتی بیوتیك های جدید لزوم یافته است. از همین رو پژوهشگران دانشگاه ام آی تی از هوش مصنوعی برای تولید انواع تازه این دارو بهره گرفته اند.
آنتی بیوتیك تولید شده با استفاده از هوش مصنوعی رفتار متفاوتی در مقایسه با آنتی بیوتیك های عادی دارد و در آزمایش های انجام شده موفق به نابودی دو باكتری بسیار مقاوم به نامهای Acinetobacter baumannii و Enterobacteriaceae شده است.
محققان دانشگاه ام آی تی می گویند تا سال ۲۰۵۰ باكتری های امروزی در مقابل آنتی بیوتیك های عادی موجود در بازار مقاوم می شوند و این مسئله زندگی حداقل ده میلیون نفر را به خطر می اندازد. بنابراین امید می رود هوش مصنوعی این مشكل را هم حل كند.
برای تولید آنتی بیوتیك های جدید با استفاده از هوش مصنوعی ۶۰۰۰ نوع پیوند مولكولی مختلف از راه یك سیستم خودآموز كامپیوتری آزمایش شده و در نهایت الگوریتم های مورد استفاده پس از چند ساعت توانسته اند چند تركیب جدید برای تولید آنتی بیوتیك های قدرتمند پیشنهاد دهند.